joi, 13 aprilie 2017

Natural, cu Farmec!

Când vine vorba despre corpul nostru, atât interiorul cât şi exteriorul corpului nostru au nevoie de cea mai atentă îngrijire.

Banii pe care îi dăm pe alimente bune şi sănătoase dar şi pe creme, şampoane, balsamuri, şi alte produse destinate îngrijirii corpului nostru, produse în a căror compoziție se regăsesc ingrediente naturale, sunt de fapt o investiție în noi, în sănătatea noastră şi în starea noastră de bine.

Oamenii din lumea veche, cunoşteau puterea uimitoare a plantelor şi o foloseau în beneficiul lor. Odată cu dezvoltarea societății au început să se folosească pe scară tot mai largă ingrediente artificiale în prepararea produselor de îngrijire şi nu numai. În fapt, o involuție. Preț de producție mai mic, câştig bun. De la o vreme însă, de ceva ani buni, omenirea s-a trezit. Cred că am înțeles tot mai mulți dintre noi că natura are ceva excelent de oferit.

Farmec, cu produsele sale româneşti a înțeles asta. Este, pentru mine, o marcă prietenoasă, care ne înțelege nevoia de natural, adică de sănătos.
La ce mă gândesc când spun natural? La ceva care nu caută să schimbe frumusețea fiecăruia dintre noi, ci să o îngrijească, să o păstreze. Cred că din acest motiv există denumirea de produse de îngrijire.

Am avut întotdeauna o preferință pentru cremele de față cu gălbenele, cred că nu doar ochilor mei le plac aceste flori vesele care înfloresc din mai până în septembrie, dar şi tenul meu le îndrăgeşte foarte mult. Dacă tot am început să vorbesc dedpre produsele cosmetice care au în compoziția lor extracte de flori voi spune şi despre faptul că în noua gamă de produse pe bază de ingrediente naturale Farmec se regăseşte şi crema de față cu extract de orhidee. Este o cremă pentru tenul normal, acesta este tipul meu de ten. Această cremă, prin extractul de orhidee pe care îl are în compoziția sa, ajută celulele să rețină apa pentru o perioadă mai mare de timp, şi conferă o hidratare în profunzime. Tenul capătă imediat un aspect clar, luminos, care îl pune în evidență. Ca şi cum i-ar da viață.


Am dat numai un exemplu din noua gamă de produse Farmec. Acestea sunt în numar de 27 de noi produse, pentru îngrijirea diverselor tipuri de ten, pentru îngrijirea mâinilor, a călcâielor, săpunuri lichide, produse pentru demachiere, şervețele umede.

Săpunurile lichide care combat uscarea mâinilor au în compoziția lor extract de orhidee, despre care am spus că are proprietatea de a reține apa o perioadă mai îndelungată, pielea îşi păstrează astfel elasticitatea; au şi glicerină - făcàndu-le astfel deja de dorit pentru mine, şi un ingredient nou pentru mine, uleiul de bambus. Sapunul lichid Sensitive cu Glicerină va fi astfel prietenul mâinilor tale!

Vă las să descoperiți singuri aceste ingrediente naturale din noile produse Farmec. Merită!
--------
Articol scris pentru Spring Super Blog 2017
Sursa foto: farmec.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu